9 Şubat 2009 Pazartesi

WEB TASARIMI

Web tasarım

Webasarımıweb , tasarım,, matbaa yazılım ve tescil hizmetleri vermektedir. internet hizmetlerine odaklanan web sitemiz, yılların artan tecrübesi ve müşteri portföyü ile reklam hizmetleri ve marka tescil hizmetleri de vermeye başlamıştır ve halen günlük 200 ü aşkın web sitesi ziyaretcisi bulunmaktadır.Web sitemizde aynı zamanda elektronik ticaret ile alakalı bilgiler bulunmaktadır.

Her geçen gün gündelik hayatımızdaki yeri vazgeçilmez hale gelen web siteleri kurumsal, tüzel ve hatta kişisel platformlarda herkes tarafından arzulanan en etkin araçların başındadır. Düşük maliyetli kalıcı reklam imkanları, elektronik ticaret uygulamaları, kişisel ve genel bilgi paylaşımına imkan sunan forum sayfaları her bilgisayar kullanıcısının ihtiyaç duyacağı yada kendine uygun yapıyı arayacağı alanlardır web siteleri.

Peki etkin kullanılabilen bir web sitesi nasıl olmalıdır?
Web sitesi tasarlanırken yada kodlanırken nelere dikkat edilmelidir?
Web sitelerinde kullanılan yazılımlar neyi değiştirir?
Dinamik bir web sitesi nasıl çalışmalıdır?
Animasyonlu web siteleri neden daha ilgi çekicidir?

Bu sorular web sitesi sahiplerinin yada sahip olmak isteyen kurum, kuruluş yada bireylerin kafalarını kurcalamaktadır. Bey bilgisayar bu soruların tamamını müşterisine uygun çözümler sunarak en etkin web sitesi hizmetini kendisine hedef belirlemiş, tasarımdan programlamaya, test aşamasından uygulamaya giden her yolda bu temel ihtiyaçların tamamını karşılamaktadır.Bir web sitesi tasarlayıp programlamak kadar, o sitenin canlı kalmasını sağlamakta oldukça önemlidir. Güncellenen bilgilerle, yaşayan bir web sitesi oluşturmak o sitenin ölümsüzleşmesini sağlayacaktır.

Flash Web siteleri: Dinamik ve sabit yapı ile kodlanarak hazırlanan görsel öğe ve hareketlilik esasına dayanan web siteleri türüdür. Her platformda sorunsuz çalışması ( windows ve linux sunucularda ) Flash sitelerin popülerliğini arttırmaktadır. Flash sitelerin en önemli kısmı olan grafik tasarımın uygulamasında profesyonel hizmet sunan Bey bilgisayar, bu kalitesinin en yeni teknolojik uygulamalarla destekleyerek müşterilerine en güzel, en fonksiyonel ve en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Flash uygulamaların yeni görsel öğeleri (banner, pop up vb.. gibi) için Bey bilgisayar müşterilerine periyodik güncelleme (aylık, 3 aylık yada yıllık ) hizmeti sunmaktadır.

HTML Web Siteleri:Düşük maliyetli çözümlerin en başında bulunan HTML web sitesi uygulamalarımız, müşterilerimizin standart web sitesi taleplerine en uygun çözümleri sunmaktadır. Müşterinin beğenisiyle oluşan grafik arayüz, hızlıca kodlanarak müşterinin beğenisine sunulur. Bu tip uygulamalar için Bey bilgisayar müşterilerine periyodik güncelleme (aylık, 3 aylık yada yıllık ) hizmeti sunmaktadır.

Dinamik Web Siteleri: En etkin web siteleri kategorisine sokabileceğimi dinamik web siteleri, müşteriler tarafından rahatça güncelleştirilebilen yönetim panelleri ile yaşayan web siteleri kategorisindedir. Site ihtiyaçları belirlenerek müşteri ihitiyaçlarına göre şekillendirilen yönetim paneli ile tıpkı Ms.Word kullanırcasına yazılarınızı, resim ve multimedya uygulamalarınızı web sitenize koyabilirsiniz. Aynı zamanda RSS yada XML gibi farklı sitelerden bilgi alma, bu bilgileri değerlendirerek siteniz koyma işlemlerini kolaylıkla sağlayabilir bir anlamda sizin elemanınız gibi çalışan bir web sitesi sahibi olmuş olursunuz. Bu tip uygulamalar için Bey bilgisayar müşterilerine periyodik güncelleme (aylık, 3 aylık yada yıllık ) ve yazılım geliştirme hizmetler sunmaktadır.

Web tasarım Nasıl olmalı?

- web tasarım firmanın kurumsal kimliği ile uyumlu olmalı.

- web tasarım hızlı olmalı

.- web tasarım iletişim kurmalı.

- web tasarım güncel olmalı.

- web tasarım etkileşimli olmalı.

- web tasarım özgün olmalı.

- web tasarım bilgi vermeli.

- web tasarım ilgi çekebilecek ve amacınızahizmet edebilecek bir yapıda olmalı.

- web tasarım ilgi çekici olmalı

- web tasarım erişilebilir olmalı

- web tasarım göze hitap etmeli

- web tasarım anlaşılabilir

Ülkemizin içinde bulunduğu mevcut ekonomik krizde ihracat yapmanın önemi oldukça büyükmektedirİhracat arayışında ise WEB sitesi üzerinden uzak pazarlara erişim hem zaman ve maliyet açısından oldukça iyidir.

WEB sitesini kullanarak ticaret yapabilmek için öncelikle “Internetin ticari gücünü ne kadar tanıyorum” sorusunu sormamız gerekiyor.

İnternetteki Pazar yerleri “Trade-point”ler bir ahtapotun kolları gibidir.


Bu Pazar yerlerinin bulunması ve orada şirketin ve ürünlerin görücüye çıkabilmesi için mutlaka uzmanlardan danışmanlık alınması gerekmektedir.


http://www.webtasarimiweb.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder